Ο Μιχάλης Κουντούρης, πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κατά την επίσημη παρουσίαση του Πάουλο Μπέντο αναφέρθηκε στα «διαζύγια» με τον Μάρκο Σίλβα και με τον Βίκτορ Σάντσεθ, αλλά και τη συνέχεια με τον Πορτογάλο τεχνικό.

«Πρέπει να δώσουμε μια εξήγηση στον κόσμο του Ολυμπιακού για όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα διότι δεν ακούγεται καλά η συχνή αλλαγή προπονητών. Πριν αρχίσει η προετοιμασία ο κύριος Σίλβα έκανε όλη την προεργασία, ήταν σε επαφή για τις μεταγραφές, έκανε και μία μεταγραφή με τον Φιγκέιρας και είχαμε συνεργασία και το πλάνο έτρεχε. Μία ημέρα πριν αρχίσει η προετοιμασία μας είπε ότι θέλει να φύγει. Σε προσωπική μας επαφή δεν κατάλαβα ποιος ήταν ο λόγος. Μας άφησε όπως μας άφησε τη στιγμή που μπαίναμε στο αεροπλάνο να φύγουμε. Τον παρακαλέσαμε να μείνει δύο ημέρες. Σκεφτήκαμε δυο – τρεις λύσεις και καταλήξαμε στο ότι θα έπρεπε να είναι κάποιος που να ξέρει την ομάδα», είπε αρχικά και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με το που ήρθε ο Βίκτορ, άρχισε η προετοιμασία, του εξηγήσαμε ότι η ομάδα σε ένα μήνα παίζει όλη την χρονιά και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές διότι η ομάδα είναι έτοιμη. μιλήσαμε για μια – δυο μεταγραφές. Παρά το γεγονός ότι συμφωνήσαμε είδαμε άλλα. Είδαμε να αλλάζει συστήματα, να αλλάζει θέσεις σε παίκτες και τα αποτελέσματα ήταν τραγικά για το σύλλογο. Το χειρότερο όλων ήταν η απόδοση της ομάδας. Ο αποκλεισμός μπορεί να έρθει, αλλά δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που είδαμε. Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι άλλαξε την ομάδα με σύστημα που δεν είχε ξαναδοκιμάσει. Έτσι μείναμε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Το μπάτζετ ήταν με τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Φοβηθήκαμε όλοι για το τι θα γίνει με την τεράστια απώλεια χρημάτων. Κάποιοι νόμισαν ότι θα μπούμε σε ποδοσφαιρικό μνημόνιο, όπως συνέβη και σε άλλες ομάδες. Αμέσως έγινε η αύξηση των 20 εκατομμυρίων ευρώ που είναι τεράστια για την εποχή. Αλλάξαμε προπονητή και έγιναν αλλαγές στο τμήμα μάρκετινγκ και στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τους Μοδεστό και Ιμπαγάσα που είναι άνθρωποι αγαπητοί στον κόσμο.

Ο κύριος Μπέντο έχει μπροστά του 20 μέρες για να βελτιώσει το ρόστερ της ομάδας με καλύτερες επιλογές και να βελτιώσει την αγωνιστικότητα και την ψυχολογία. Έχει και τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια και η δουλειά του είναι δύσκολη. θα τον βοηθήσουμε όλοι. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα, να δώσει χρόνο στον προπονητή. Όλοι μαζί ενωμένοι. Έχουμε αρκετούς εχθρούς εκτός των τειχών. Η διοίκηση θα είναι κοντά στον προπονητή. Θα έχουμε μια σεζόν καλύτερη από την περσινή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης