Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έκανε την Δευτέρα, ο Βίκτωρ Κοκκαλάνης κινήθηκε σήμερα σε πιο ρηχά νερά και έπεσε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης. Ο πρωταθλητής των RSX στην ιστιοπλοΐα στην 4η ιστιοδρομία έμεινε στην 11η θέση και στην 5η πήρε την 5η θέση, με αποτέλεσμα να πέσει στην γενική κατάταξη.

Στην κούρσα προηγείται ο Βρετανός Νικ Ντέμπσεϊ, ενώ ακολουθεί ο Ολλανδός Ντόριαν Φαν Ρισελμπέργκε και ο Πολωνός Πιοτρ Μίσκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Κύπριος Ανδρέας Καριόλου τερμάτισε 10ος στην 5η και στη συνολική κατάταξη βρίσκεται στην 13η θέση.

Στο ίδιος αγώνισμα, αλλά στις γυναίκες η Αγγελική Σκαρλάτου έπεσε στην 15η θέση της γενικής κατάταξης. Στην 4η ιστιοδρομία πλασαρίστηκε στη 12η θέση, στην 5η κατετάγη 17η και στην 6η τερμάτισε 15η. Πρώτη η Ιταλίδα Φλάβια Ταρταλίνι, δεύτερη η Γαλλίδα Σαρλίν Πικόν και τρίτη η Ρωσίδα Στεφανία Ελφούτινα.

Τέλος, στην πρεμιέρα των Finn της ιστιοπλοΐας ο Γιάννης Μιτάκης βρίσκεται στην 18η θέση της γενικής κατάταξης με 36 βαθμούς ποινής. Ο Έλληνας ιστιοπλόος πήρε την 12η θέση στην 1η ιστιοδρομία και δεν τερμάτισε στην 2η.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτος είναι ο Σλοβένος Βασίλι Ζμπόγκαρ με 4 βαθμούς ποινής, δεύτερος ο Τούρκος Αλικάν Καϊνάρ με 7 βαθμούς ποινής και τρίτος ο Αργεντινός Φακούντο Ολέτσα Μπαζάν με 10 βαθμούς ποινής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης