Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να έχει ήδη στο… τσεπάκι της την πρόκριση στο Top 16 της Euroleague, ωστόσο δεν θα παραταχθεί αδιάφορη στον αυριανό (20:00) αγώνα της με το Μαρούσι στο ΟΑΚΑ, όπως διατράνωσε άλλωστε με δηλώσεις του ο τεχνικός των Ισραηλινών Πίνι Γκέρσον.

«Αυτός ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός και για το Μαρούσι και αυτό ίσως τους δημιουργήσει πίεση και νευρικότητα. Ελπίζω πως θα επηρεαστεί από την πίεση το παιχνίδι τους», τόνισε αρχικά ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και κατέληξε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ εύκολο να παίζεις ως αουτσάιντερ, αλλά, τώρα που πρέπει να νικήσουν πάση θυσία, ίσως γυρίσει προς δικό μας όφελος. Πάντως, δεν θα είναι εύκολο, γιατί το Μαρούσι είναι σκληρή ομάδα και δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να πετύχει εύκολα καλάθια. Είναι προφανές πως θέλουν να νικήσουν, αφού είναι και η τελευταία ευκαιρία τους. Είμαι σίγουρος πως θα χρησιμοποιήσουν στο παρκέ κάθε τρικ που διαθέτουν για να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι΄ αυτό».

Από την πλευρά του Ισραηλινός διεθνής φόργουορντ, Γκάι Πνίνι, δήλωσε: «Θέλουμε να αποχαιρετήσουμε την κανονική περίοδο με νίκη, ακόμη κι αν αυτό δεν επηρεάσει τη θέση μας στη βαθμολογία. Θα παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι στην Ελλάδα και, μόλις πανηγυρίσουμε τη νίκη, θα σπεύσουμε να μάθουμε τι έγινε στον αγώνα της Μόσχας.

Σχεδόν κάθε ομάδα που αντιμετώπισε το Μαρούσι, πέρασε δύσκολες ώρες. Αυτό δεν είναι σύμπτωση. Ακόμη κι αν δεν είναι η πιο ταλαντούχα ομάδα στην Ευρωλίγκα, σε κάνουν να δουλέψεις σκληρά και να ιδρώσεις πριν φτάσεις στο θετικό αποτέλεσμα. Έτσι έγινε και στο Τελ Αβίβ, γι΄ αυτό είμαι σίγουρος πως στην Ελλάδα τα πράγματα δεν θα είναι διαφορετικά. Έχουν σωστή νοοτροπία και σχεδόν ποτέ δεν χάνουν τη συνοχή τους. Ακόμη κι αν ξεκινήσουμε δυνατά, θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να περιμένουμε μέχρι την κόρνα, πριν αρχίσουμε να πανηγυρίζουμε.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης