Μία νέα κατηγορία προστέθηκε στη θεματογραφία της «zougla.gr», με την οποία φιλοδοξούμε να εγκαινιάσουμε ένα διάλογο μεταξύ των αναγνωστών και του γιατρού, Κώστα Κωσταντινίδη, ο οποίος θα απαντά σε κάθε ερώτημα ή προβληματισμό των αναγνωστών της ηλεκτρονικής εφημερίδας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της κατηγορίας «SEXUALITY» ή στο e-mail: sexuality@zougla.gr.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος, είναι ιδρυτής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, στα 20 χρόνια λειτουργίας του, έχει συμβάλει διαγνωστικά και θεραπευτικά σε περισσότερους από 15.000 ασθενείς με ανδρολογικά και ουρολογικά προβλήματα – σεξουαλικές διαταραχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σχέση» οικονομίας και σεξ

photoplan@…

Υπάρχει κάποια «σχέση» μεταξύ οικονομίας και σεξ; Μπορεί μια κοινωνία, η οποία ζει κάτω από το φάσμα της φτώχιας (πλέον μπορούμε με ασφάλεια να μιλάμε για γενικευμένη «φτώχια» χωρίς να υπερβάλλουμε), να έχει φυσιολογική σεξουαλική ζωή; Μήπως πρέπει κάποτε να ειπωθούν και οι «παράλληλες απώλειες» της οικονομικής κρίσης, οι οποίες δεν είναι και τόσο παράλληλες, αν σκεφτεί κανείς πως η υγιής σεξουαλική σχέση αποτελεί δομικό λίθο μιας οποιαδήποτε σχέσης είτε έγγαμης είτε όχι; Πώς θα βγούμε από αυτή την οικονομική κρίση ως ερωτικοί σύντροφοι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγαπητέ,

Διαβάστε την έρευνα μου «κραχ και στο σεξ» και θα καταλάβετε. Πρόκειται για μελέτη των συνεπειών της κρίσης στο σεξ. (Πάρτε τηλέφωνο στην Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας για να σας την δώσουν).

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης