Οι Sepultura ετοιμάζουν για φέτος, την κυκλοφορία του 14ου στούντιο δίσκου τους, από τον οποίο παρουσίασαν ήδη το πρώτο δείγμα.

Το “I Am The Enemy” ακούστηκε για πρώτη φορά στις 2 Ιουλίου, στα πλαίσια της ζωντανής εμφάνισης τους στο φεστιβάλ “Rock Al Parque” στη Μπογκοτά της Κολομβίας και είναι κλασικό μικρό δυνατό και γρήγορο thrash, με σόλο και groovy περάσματα, όπως τα γνωρίζουμε από τους παλιοκαραβανάδες Βραζιλιάνους. Φιλότιμο και ενεργητικό αλλά τίποτα το αξιομνημόνευτο σαν πρώτο δείγμα, αν και ο τραγουδιστής Derrick Green έχει δηλώσει πως η μπάντα θα συνεχίσει να εξερευνά νέα ηχητικά μονοπάτια και ο δίσκος θα έχει και αυτός τις δικές του διαφορές σε σχέση με τους προηγούμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα, προς το παρόν άτιτλη δουλειά των “Seps”, θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβρη από την Nuclear Blast Records, σε παραγωγή του Jens Bogren (Paradise Lost, Opeth, Soilwork, Amon Amarth, Kreator).

Δείτε την live εκτέλεση του “I Am The Enemy” και τέσσερα αποσπάσματα από τις στούντιο ηχογραφήσεις, στα Fascination Street Studios του Örebro της Σουηδίας στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης