Οι Paramount Pictures και Skydance Media μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τρέιλερ για το sequel του προ 4ετίας “Jack Reacher”, με τον Tom Cruise.

Αν και η πρώτη ταινία από τον Christopher McQuarrie (“Mission: Impossible – Rogue Nation”, “The Way of the Gun”) δεν τα πήγε τόσο καλά στο αμερικάνικα ταμεία, τα σπασμένα της Paramount αναπλήρωσαν οι εισπράξεις από τα παγκόσμια ταμεία. Έτσι δόθηκε το πράσινο φως για το sequel και φέτος θα έχουμε άλλη μια περιπέτεια με τον Tom Cruise, ο οποίος όχι μόνο κρατιέται ακμαιότατος στα 54 αλλά προσφέρει ακόμα τιμιότατα action movies και sci-fi περιπέτειες, που φαίνεται πως του πάνε αρκετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το “Jack Reacher: Never Go Back” βασίζεται στο 18ο βιβλίο της σειράς του Lee Child, το οποίο εκδόθηκε το 2013 ενώ η πρώτη ταινία ήταν διασκευή του 9ου της σειράς. Αυτή τη φορά ο Jack Reacher επιστρέφει στη βάση του στη Βιρτζίνια, αλλά η συνάντηση του με τη διοικητή Susan δεν είναι αυτή που περίμενε. Αντ’ αυτού, η Susan συλλαμβάνεται, νέα διοίκηση παίρνει τα ηνία και ο Reacher απειλείται να επανασυνταχτεί στον στρατό, ώσπου κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 16χρονου κοριτσιού.

Η σκηνοθεσία είναι του Edward Zwick (“The Last Samurai”, “Blood Diamond”), σε σενάριο Richard Wenk (“The Expendables 2”, “The Equalizer”), “Marshall Herskovitz” (“Love & Other Drugs”, “The Last Samurai”) και Edward Zwick.

Συμπρωταγωνιστούν οι Cobie Smulders (“How I Met Your Mother”, “The Avengers”, “Avengers: Age of Ultron”), Danika Yarosh (“Heroes Reborn”, “Shameless”), Austin Hebert (“Bonnie and Clyde”), Patrick Heusinger (“Quantum Break”, “Girlfriend’s Guide to Divorce”), Aldis Hodge (“Straight Outta Compton”, “A Good Day to Die Hard”), Robert Knepper (“The Hunger Games: Mockingjay”, “Prison Break”) και Holt McCallany (“Blue Bloods”, “Gangster Squad”).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το αρκετά badass και κουλ τρέιλερ, μαζί με το πόστερ της ταινίας στο Coremag.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης