“Άστραψε και βρόντηξε” ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο επιμορφωτικό σεμινάριο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

“Πρέπει να σταματήσει αυτή η εικόνα. Όποιος έχει ψυχολογικά να μου το πει τώρα, εδώ, αλλιώς να πάει στο σπίτι του. Δεν ανέχομαι άλλο αυτή την κατάσταση. Κάτι πρέπει να γίνει. Έχω δώσει εντολή στην ΚΕΔ να τιμωρείστε. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ασχολούμαστε με τη διαιτησία και όχι με το ποδόσφαιρο”, είπε ο Γκαγκάτσης στους διαιτητές, ενώ μιλώντας στα ΜΜΕ, τόνισε: “Μίλησα με τους διαιτητές και τους τόνισα ότι δεν μπορεί να επαναληφθεί εικόνα, όπως αυτή της προπερασμένης αγωνιστικής. Έδωσα εντολή στην ΚΕΔ να βελτιωθεί η κατάσταση. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε την επανάληψη μιας τέτοιας αγωνιστικής, όπως η τέταρτη. Όπως επιβραβεύσαμε τη διαιτησία του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, γιατί πρέπει να επιβραβεύουμε τα καλά, έτσι επισημαίνουμε και τα άσχημα. Οι διαιτητές δεν είναι παιδιά ενός ανώτερου Θεού. Όποιος έχει καβαλήσει το καλάμι ή έχει ψυχολογικά, θα πάει στο σπίτι του. Μου πέρασε από το μυαλό ότι οι επτά στις οκτώ κακές διαιτησίες μπορεί να είχαν στόχο τις εκλογές της ΕΠΟ”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Ψυχομάνης κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Βασίλη Γκαγκάτση και υπογράμμισε: “Όλοι θέλουμε να υπάρξει καλύτερη εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γεμάτα γήπεδα και πραγματικοί πρωταγωνιστές να είναι οι φυσικοί πρωταγωνιστές, οι παίκτες και όχι οι διαιτητές. Δώσαμε υπόσχεση στους φορείς ότι θα σταματήσει ο Έλληνας διαιτητής να προκαλεί το κοινό αίσθημα του φιλάθλου και να είναι πρωταγωνιστής”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης