@ Στην Γερμανία η Δικαιοσύνη καιροφυλακτεί (και ακονίζει τα δόντια της).

@ Στην Ιταλία, τα πληροφορηθήκατε ήδη τα όσα «εξωσχολικά» θα καθίσουν τώρα «στο σκαμνί» κάποιους περίεργους πρωταγωνιστές της παραπαίουσας (;) αλλά πονηρής ομάδας της Τορίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

@ Μέχρι στην γειτονική Τουρκία, δόθηκαν στην δημοσιότητα ονόματα και πόσο «μπαξίσι» τσέπωσε εκείνος ο περίεργος τερματοφύλακας, ενώ δύο πρόεδροι περιμένουν το τηλεφώνημα του ανακριτή.

Στην Τουρκία, συνολικά εμπλέκονται 19 αγώνες όλων των κατηγοριών σε στημένα παιγνίδια και ο φάκελος που εστάλη στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αριθμεί 3.500 σελίδες!

Ανάλογα ογκώδης είναι και ο αντίστοιχος φάκελος που είχε στα χέρια του μπόλικες εβδομάδες ο Σοφοκλής Πιλάβιος, τον οποίο παρέδωσε παρουσία δημοσιογράφων (άλατις!) στον νέο γενικό γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή. Έναν άνθρωπο «αθώο του αίματος» και μάλλον «άσχετο» με το παρασκήνιο του ποδοσφαιρικού στοιχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άραγε, ποιοι και γιατί καθυστερούν να δώσουν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του ελληνικού φακέλου που έχει επιμεληθεί εκείνος ο «κέρβερος» της ΟΥΕΦΑ, ο Πέτερ Λίμαχερ; Τι φοβούνται;

Όσο το θέμα σέρνεται (ενώ έχει ανάψει «φωτιές» στην Ευρώπη), εις βάρος μας θά ‘ναι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης