Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη νέα εθνική ομάδα της Αγγλίας εξέφρασε ο γκολκίπερ Τζο Χαρτ ενόψει της έναρξης του EURO 2016. Ο πορτιέρε της Μάντσεστερ Σίτι αφήνει πίσω του τις αποτυχίες των «Τριών Λιονταριών» στα προηγούμενα κορυφαία τουρνουά κι ελπίζει ότι στα γήπεδα της Γαλλίας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του θα φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο Χαρτ, ο οποίος έχει παίξει σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις με την εθνική μέχρι τώρα στην καριέρα του, δεν έχει καταφέρει να την δει πιο πέρα από τους προημιτελικούς. Απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους είπε: «Σε κάθε τουρνουά έχω πίστη στην ομάδα και νοιώθω ότι πάντα είμαστε έτοιμοι. Έτσι για μένα το να πω ότι αυτή την φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά θα ήταν λάθος», τόνισε ο βασικός τερματοφύλακας της Αγγλίας και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα ανήκουν στο παρελθόν, μπροστά μας ξεκινάει μία καινούργια διοργάνωση, υπάρχουν νέοι παίκτες, είμαστε πιο φρέσκιοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.» Για τον Χαρτ δεν θα υπάρχουν άλλες δικαιολογίες σε περίπτωση αποτυχίας: «Αναμφισβήτητα έχουμε όλη την υποστήριξη που χρειαζόμαστε. Ό,τι χρειαστήκαμε το βρήκαμε. Τώρα είναι η σειρά μας να το βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο», πρόσθεσε ο 29χρονος.

Η Αγγλία αρχίζει τις υποχρεώσεις της το Σάββατο εναντίον της Ρωσίας στον 2ο όμιλο, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Ουαλία και τη Σλοβακία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης