Σε λίγες μέρες τα σχολεία κλείνουν για να ακολουθήσουν λίγο αργότερα και οι παιδικοί σταθμοί, με αποτέλεσμα ήδη οι περισσότεροι γονείς να προβληματίζονται για το πώς θα περάσουν τα παιδιά τους το καλοκαίρι.

Και αν για τις εργαζόμενες μανούλες αυτό είναι πράγματι ένα θέμα, ειδικά όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης από κάποια γιαγιά, η αλήθεια είναι ότι οι πιο πολλοί προσπαθούν να σκεφτούν τρόπους για να γεμίσουν το καλοκαίρι των παιδιών τους, με σκοπό να αποφύγουν ακούσουν τη φοβερή και τρομερή λέξη: «Βαριέμαι!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παιδιά βαριούνται εύκολα και γεμίζοντας τη μέρα τους με δραστηριότητες ίσως πράγματι να μην έχουν το χρόνο να βαρεθούν, όμως σκεφτείτε λίγο. Το καλοκαίρι υποτίθεται ότι είναι η εποχή της ξεκούρασης και της διασκέδασης. Είναι η εποχή που εσείς θα γλιτώσετε από τα καθημερινά τρεξίματα, που τόσο σας ταλαιπώρησαν το χειμώνα και τα παιδιά θα χαλαρώσουν. Αν πάλι τα πρωινά σας είναι γεμάτα άγχος για να προλάβετε να πάτε εγκαίρως στο ένα πρόγραμμα και τα απογεύματά σας είναι πάλι ένας μαραθώνιος από τη μια δραστηριότητα στην άλλη, τότε πού είναι η ξεκούραση;

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης