Ύστερα από το καινούριο και ολότελα creepy τρέιλερ που είδατε εδώ, οι Dimension Films και Anchor Bay Entertainment κυκλοφόρησαν ένα νέο, ακόμα πιο ανατριχιαστικό και αποκρουστικό κλιπάκι από την ταινία.

Στο απόσπασμα που θα δείτε, ο κλόουν της ταινίας επιτίθεται σε έναν παιδότοπο και αντί για διασκεδαστικά τρικ καταλήγουμε σε μια αιματηρή συνάντηση που καλό θα ήταν να μην την δείξετε σε ανθρώπους, που κλο(ου)νίζονται εύκολα με τέτοια σκηνικά και ειδικά αργά το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως το “Clown” είχε ήδη κυκλοφορήσει από το 2014 στην Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιαπωνία και η υπόθεση του αφορά έναν στοργικό πατέρα, ο οποίος θα φορέσει μια στολή κλόουν και μακιγιάζ για να διασκεδάσει τον γιο του στα έκτα του γενέθλια, ανακαλύπτοντας αργότερα πως το κοστούμι, μαζί με την κόκκινη μύτη και την περούκα.. είναι αδύνατον να βγούν. Καθώς η προσωπικότητα του αλλάζει με φρικιαστικό τρόπο και η οικογένεια του βρίσκεται σε κίνδυνο, ο πατέρας θα πρέπει να κάνει μερικές πολύ ζοφερές επιλογές προκειμένου να σπάσει την κατάρα της δαιμονικής στολής.

Σκηνοθετεί ο Jon Watts (“Cop Car”, “Spider-Man: Homecoming”), σε σενάριο του ίδιου και του Christopher Ford (“Robot & Frank”, “Cop Car”), με τον Eli Roth (“Hostel”, “Cabin Fever”, “The Green Inferno”) στην παραγωγή. Πρωταγωνιστές οι Peter Stormare (“Fargo”, “The Big Lebowski”, “The Blacklist”, “22 Jump Street”, “Armageddon”), Laura Allen (“Mona Lisa Smile”, “Awake”, “Terriers”, Old Dogs”), Andy Powers (“Oz”, “Sweet”, “In Her Shoes”) και Elizabeth Whitmere (“The Last Hitman”, “UnREAL”).

Δείτε το πρώτο κλιπ από την ταινία στο Core..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης