Σαν άλλος… Φοίνικας η ΑΕΚ αναγεννήθηκε από τις στάχτες χθες στο «Καραϊσκάκη». Η «Ένωση», πραγματοποιώντας παλικαρίσια εμφάνιση κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το άντρο του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 2-1 της ομάδας του Ζίκο.
 
Νίκη, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη υπόσταση, δεδομένων των προβλημάτων που έχει αντιμετωπίσει φέτος ο «δικέφαλος». Τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.
 
Το -ήδη από χθες- εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα του Μπάγεβιτς έκανε ακόμη καλύτερο σήμερα ο Νίκος Θανόπουλος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης ανέβηκε στους Θρακομακεδόνες, όπου εκτός από τα συγχαρητήρια που μοίρασε στους ποδοσφαιριστές, έδωσε και το πριμ ύψους 150.000 ευρώ, που προσέφεραν οι Νοτιάς, Παππάς και Αδαμίδης για τη νίκη στο Φαληρικό γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το πριμ, όπως είναι λογικό «ζέστανε» ακόμη περισσότερο τους παίκτες της Ένωσης, οι οποίοι φέτος έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετές φορές και στο θέμα των πληρωμών.

Όπως προαναφέραμε η χθεσινή νίκη στο «Καραϊσκάκη» έχει αλλάξει άρδην το κλίμα στο μέχρι χθες μουντό και ομιχλώδες «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο».

Η σημερινή προπόνηση δεν θύμιζε σε τίποτα τις προηγούμενες, η διάθεση όλων ήταν σε υψηλά επίπεδα και τα μπράβο και τα «vamos» έδιναν και έπαιρναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο επίκεντρο φυσικά βρέθηκε και σήμερα ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος με τα δύο γκολ του «σκότωσε» τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ.

Εύσημα για την πολύ καλή εμφάνισή του, αλλά και τα «χρόνια πολλά» για την ονομαστική του εορτή εισέπραξε βέβαια και ο Γιάννης Αραμπατζής.

Μεγάλος άτυχος της ημέρας ήταν ο Νέμεθ. Ο Μαγυάρος επιθετικός κατά τη διάρκεια του προπονητικού διπλού τραυματίστηκε ξανά στο ίδιο σημείο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι, έκαναν τρέξιμο και αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο Παντελής Καφές που υπέστη διάταση στο γαστροκνήμιο έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, ενώ ο Νάτσο Σκόκο ήταν καλύτερα σήμερα και δεν υπάρχει ανησυχία για το παιχνίδι της Κυριακής.

Τέλος, ο Ίσμαελ Μπλάνκο έχει μια κάκωση στο αριστερό γόνατο από ένα χτύπημα που δέχτηκε, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό και δεν θα απουσιάσει από το ΟΑΚΑ την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης