Από εδώ το πάνε, από εκεί το φέρνουν συνέχεια στη δημοσιότητα βρίσκονται η Kim Kardashian και ο σύζυγός της Kanye West με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτή τη φορά τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στο διάσημο ζευγάρι και τον πρώην bodyguard τους. Τι έχει συμβεί;

Ο Steve Stanulis που υπήρξε bodyguard της Kim Kardashian για να βρεθεί σε αυτή τη θέση είχε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας, το οποίο σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ έλεγε πως του απαγορευόταν να ανοίξει το στόμα του στο Τύπο και να μιλήσει για την Kim ή όποιον άλλον ερχόταν σε επαφή κατά τη διάρκεια της δουλειάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Steve όμως απολύθηκε – γιατί όπως λέγεται ο Kanye τον έπιασε να μιλάει με την Kim και ζήλεψε- και όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα έχει μιλήσει δημόσια για την Kim και τη ζωή της, αποκαλύπτοντας διάφορα.

 Από την πλευρά του, το ζεύγος West υποστηρίζει ότι το confidentiality letter που υπέγραψε ο Stanulis έλεγε ότι θα έχει πρόστιμο 10 εκατομμύρια δολάρια αν μιλήσει στα Μέσα. Εκείνος το έκανε τρεις φορές, επομένως χρωστάει στην οικογένεια 30 εκατομμύρια. Εκτός κι αν…ζητήσει δημόσια συγγνώμη!

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης