Ηρωικές προσπάθειες να παίξουν ποδόσφαιρο κατέβαλαν οι παίκτες των ΠΑΣ Γιάννινα και SKODA Ξάνθη στον χείριστο αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» σε ένα παιχνίδι που έληξε χωρίς σκορ (0-0).

Μετά τη σημερινή μοιρασιά, ο «Άγιαξ» της Ηπείρου παρέμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 15 βαθμούς, ενώ τρεις περισσότερους έχουν οι Ακρίτες, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη πετύχει γκολ μακριά από την έδρα τους.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Γεωργούλη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, είχε φλύαρη υπεροχή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει την εστία του Γκσπούρνιγκ.

Η πρώτη από τις λιγοστές ευκαιρίες του «Άγιαξ» της Ηπείρου δημιουργήθηκε στο 5’, όταν, σε εκτέλεση φάουλ του Μπουχάν, ο Κώτσιος πήρε την πρώτη κεφαλιά, αλλά ο Κοντογουλίδης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Από τη δική τους μεριά, οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσίασαν κάτι ιδιαίτερο μέσα στο γήπεδο, όμως είχαν τη μεγάλη φάση στο 23′, όταν ο Φαμπιανέζι με απευθείας εκτέλεση φάουλ υποχρέωσε τον Ελευθερόπουλο σε εξαιρετική απόκρουση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επανάληψη, η αναμέτρηση έγινε ακόμη χειρότερη, σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να αποτελούν είδος προς εξαφάνιση.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι γηπεδούχοι έκαναν την απέλπιδα προσπάθεια, προκειμένου να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ και στο 84’, είχαν μεγάλη ευκαιρία με δυνατό σουτ του Ντάσιου που πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το τελικό σκορ.

Κίτρινες: Μιχαλόπουλος, Ντάσιος – Σταθάκης, Σουάνης, Τζάγκι

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Σκαρντουέλι (65′ Ντιμπαλά), Κούσας, Κώτσιος, Μπαλάφας, Μπουχάν, Μιχαλόπουλος, Τζάνης (71′ Κανακούδης), Σαϊτιώτης, Κοντογουλίδης (54′ Σίσιτς).

ΞΑΝΘΗ (Γιάννης Μαντζουράκης): Γκσπούρνινγκ, Φλίσκας (88′ Βασιλακάκης), Παπαδημητρίου, Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Σταθάκης, Κιντάνα, Πόι, Έλινγκτον (69′ Σουάνης), Φαμπιανέζι (90′ Ριζογιάννης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης