Την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι από κοντά το πολυαναμενόμενο Smartphone LG G5 και τα εντυπωσιακά του αξεσουάρ, δίνει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στους λάτρεις της τεχνολογίας, την Τρίτη 24 Μαΐου, στις 18:00 το απόγευμα, στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στo The Mall Athens.

Μια ημέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά, οι επισκέπτες του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν να δοκιμάσουν το LG G5, το πρώτο Smartphone στον κόσμο με αρθρωτό (modular) σχεδιασμό, να σερφάρουν με τις απίστευτες ταχύτητες του 4G+ δικτύου της COSMOTE και να είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα κερδίσουν τη ναυαρχίδα της LG. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με μουσική και ζωντανή εκπομπή από τον 95,2 Athens Dee Jay.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη βοήθεια των LG Friends, μια σειρά εξωτερικών συσκευών, το G5 μπορεί να μετατραπεί σε ψηφιακή κάμερα, hi-fi player και πολλά ακόμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατασκευή της συσκευής χρησιμοποιήθηκε μέταλλο υψηλής ποιότητας, ενώ η μπαταρία έχει σχεδιαστεί με τρόπο (slide-out) που επιτρέπει την εύκολη απόσπαση και την αντικατάστασή της με μία φορτισμένη σε δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειαστεί το άνοιγμα της συσκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, η κάμερα του G5 διαθέτει ευρυγώνιο φακό για λήψεις με εύρος έως και 135 μοίρες, η λειτουργία Always-on Display κάνει πανεύκολη την ανάγνωση των notifications, ενώ πληροφορίες όπως η ώρα, η ημερομηνία και ο καιρός είναι διαθέσιμες χωρίς να χρειάζεται το ξεκλείδωμα της συσκευής. Το χαρακτηριστικό 3D Arc Glass της 5,3 ιντσών οθόνης δημιουργεί μια ελαφρά κυρτή φόρμα ενώ την όλη εικόνα έρχεται να συμπληρώσει η επεξεργασία Micro-Dizing που προσδίδει στη μεταλλική επιφάνεια μια μοναδική αίσθηση. Τέλος, η κάμερα και το home button έχουν ενσωματωθεί στο πίσω μέρος του G5 με τρόπο που τα κάνει κομμάτι του σώματος της συσκευής.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το LG G5 και άλλα smarphones εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης