Πιέσεις να παραιτηθεί δέχεται ο ιερέας του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, μετά την πρότασή του, μέσω του blog του, οι ομοφυλόφιλοι να αναγράφουν με tattoos σε ορατά σημεία του σώματός τους, το πόσο επικίνδυνος είναι ο σοδομισμός.

Συγκεκριμένα ο  66χρονος ιερέας, Πίτερ Μούλεν, αναφέρει: ”Είναι ώρα οι πιστοί να αρχίσουν να αποθαρρύνουν τις ομοφυλοφιλικές πρακτικές, όπως γίνεται και για τους καπνιστές στα πακέτα τσιγάρων. Ας υποχρεώσουμε τους gay να αναγράφουν στα οπίσθιά τους το σλόγκαν «ο σοδομισμός μπορεί να βλάψει σοβαρά την υγεία σας» και στο σαγόνι τους «ο στοματικός έρωτας σκοτώνει»”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αρχιεπίσκοπος του Λονδίνου, κατέκρινε τα λεγόμενα του κ. Μούλεν και πρόσθεσε ότι είναι εξαιρετικά προσβλητικός. Την ίδια ώρα, ο οργανισμός για τα δικαιώματα των gay ”Stonewall”, απαιτεί την άμεση παραίτησή του.

Ο ιερέας Μούλεν, δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζει αυτές τις ακραίες απόψεις. Στο ίδιο blog καταδικάζει τις gay παρελάσεις, ενώ ήταν από τους πρώτους που είχε κατακρίνει το γάμο μεταξύ δύο ομοφυλόφιλων ιερέων το περασμένο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης