Με ανακοίνωσή του το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, κατηγορεί τον Δημοκρατικό υποψήφιο Μπαράκ Ομπάμα, πως δεν έχει κάνει τίποτα για να αποφύγει τις παράνομες οικονομικές συνεισφορές στην προεκλογική του εκστρατεία.

Όπως αναφέρει το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων, επικαλούμενο δημοσιεύματα εφημερίδων, ο Ομπάμα έχει αποδεχθεί συνεισφορές είτε από ξένους, είτε από δωρητές που ξεπερνούν το ανώτατο όριο των 2.300 δολαρίων χωρίς να κάνουν τίποτα για να τις αποφύγουν.  Δεν ανέλαβαν πάντως κάποια δράση από μόνοι τους, ούτε ζήτησαν να τους δοθούν τα επιπλέον χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζήτησαν πάντως να ερευνηθεί η υπόθεση, καθώς αν αποδειχθεί πως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε η Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή θα πρέπει να επιβάλλει πρόστιμο στην εκστρατεία των Δημοκρατικών. Οποιαδήποτε σχετική απόφαση, θα υπάρξει πιθανότατα μετά τις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών και αναμένεται να γίνει συζήτηση στην αυριανή δεύτερη τηλεμαχία του Μπαράκ Ομπάμα και του Τζον Μακέιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης