Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία «Ο Άη Βασίλης είναι σκέτη λέρα»!

Λίγα λόγια για το έργο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια πόλη (θα μπορούσε να είναι η οποιαδήποτε πόλη). Ένα γραφείο συμπαράστασης απελπισμένων (θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε απελπισμένος). Ένας Αι Βασίλης. Ο ένας και μοναδικός αγαπημένος μικρών και μεγάλων. Όμως είναι κομπιναδόρος, χειριστικός και μεγάλη λέρα. Το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνει καθρέφτης του καθωσπρεπισμού των ανθρώπων που απαρτίζουν την κοινωνική αφρόκρεμα.

Οι πρωταγωνιστές γίνονται θύτες και θύματα του ίδιου τους του εαυτού και απεγνωσμένα προσπαθούν να βγουν από τον βούρκο τους. Μάταια όμως.

Οι κωμικοτραγικές συμπτώσεις οδηγούν σε ένα αφηνιασμένο παραλήρημα του κάθε εγώ που παίρνει μέρος σε αυτή τη ξέφρενη μαύρη κωμωδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ζωή όμως είναι γλυκιά… πάντα υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ όπως λέει και η Σκάρλετ Ο’ Χάρα…

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία- προσαρμογή κειμένου: Βίκυ Θεολόγη.
Διανομή: Τερέζα: Ελευθερία Σαββάκη, Λίζα: Κατερίνα Τσαβλίδη , Παλόμα: Κατερίνα Λαμπροπούλου, Ζοζέτ: Γεωργία Παπάκη, Μάριαν: Κική Ρεουλλά, Ρομίνα: Μιράντα Τομάζου, Τάτυ: Δέσποινα Διακοφιλιππή, Κυρία Μορτάζ: Ειρήνη Αναγνώστου, Φωνή off: Μαρίνα Γιωργάκη, Πιέρ: Φιλήμονας Μιχαλάκης, Σου Έλεν: Μιχάλης Πούλιος, Τζων: Βαγγέλης Λαός, Φέλιξ: Γιώργος Παπαστεργής, Κύριος Νταγκαλάκοβα: Θοδωρής Παπαθεοδώρου, Ρενέ: Παναγιώτης Λουκάς Μπέλλος.

Ημέρες παράστασης:

Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Μαΐου στο Θεατράκι Γυμνασίου Σορωνής και
Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, στις 20.00.

Το έργο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους κάτω των 15 ετών, Θα υπάρχει ελεύθερη εισφορά εισόδου.

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»

Τηλ/Φαξ: 2241041170

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης