Σήμερα θα παιχτεί η τελευταία πράξη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Super League, πριν ανοίξει η αυλαία για τα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου στο Καραϊσκάκη απέναντι στην Καλλονή, ενώ ο ΠΑΟΚ, που έχει «κλειδώσει» και μαθηματικά τη συμμετοχή του στο μίνι πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει θα τεθεί αντιμέτωπος στα Περιβόλια με τον Πλατανιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Θεσσαλονικείς «καίγονται» για το «διπλό» για να πλασαριστούν όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει της ειδικής βαθμολογίας των αγώνων κατάταξης που θα ακολουθήσει.

Εντούτοις και από την πλευρά τους οι Κρητικοί θέλουν το τρίποντο, το οποίο σε συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων μπορεί να τους δωσει την 6η θέση, η οποία υπό προυποθέσεις θα δώσει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Κι αυτό γιατί τα δεδομένα είναι πολύ πιθανό να ανατραπούν στην περίπτωση που ο Πανιώνιος (φιλοξενεί τον Ατρόμητο) δεν δικαιωθεί και δεν λάβει άδεια συμμετοχής στα play offs.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aυτό θα σημαίνει πως την τελευταία αγωνιστική θα γίνει γνωστή η τέταρτη ομάδα του μίνι πρωταθλήματος αλλάζοντας και την «βάση» από την οποία υπολογίζεται η βαθμολογία.

Την, πιθανότατα «προνομιούχο», 6η θέση διεκδικούν ο ΠΑΣ Γιάννινα (39β.), ο Πλατανιάς (38β.) και ο Αστέρας Τρίπολης (38β.) ενώ αν στον Ατρόμητο (36β.) επιστραφούν οι βαθμοί της ποινής μπαίνουν και εκείνοι στο κόλπο.

Οι Ηπειρώτες αγωνίζονται στα Πηγάδια κόντρα στη Ξάνθη και με νίκη επί της ακριτικής ομάδας θα τερματίσουν στην 6η θέση, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στα υπόλοιπα ματς.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Λιβαδειά ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανθρακικό, με τις δύο αθηναϊκές ομάδες να θέλουν τη νίκη, ενόψει της συμμετοχής τους στα πλέι οφ.

Το σημερινό πρόγραμμα (όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 19:00):

Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα NOVA EXTRA 2
Αστέρας Τρίπολης-Βέροια NOVA EXTRA 1
Πανιώνιος-Ατρόμητος NOVA 24
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ NOVA 6
Λεβαδειακός-ΑΕΚ NOVA 3
Παναθηναϊκός-Πανθρακικός NOVA 4
Ολυμπιακός-Καλλονή NOVA 2
Ηρακλής-Παναιτωλικός NOVA 7

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης