Πέτρος Σιδερέας-Κώστας Ιερίδης

Σε απόγνωση βρίσκονται οι εργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής Αθηνών, καθώς, όπως γνωστοποίησε η εταιρεία το απόγευμα της Τετάρτης όλα τα καταστήματα από την Πέμπτη 14 Απριλίου θα παραμείνουν κλειστά, έπειτα από την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών να κηρυχθεί η επιχείρηση σε κατάσταση πτώχευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπάλληλοι της Ηλεκτρονικής διαμαρτυρήθηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ζητώντας εξηγήσεις για το λουκέτο στην εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, κατηγορούν τη διοίκηση της επιχείρησης ότι δεν προσήλθε στην προγραμματισμένη για τις 11.00 το πρωί τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας και απαιτούν απαντήσεις από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας σχετικά με την καταβολή των αποζημιώσεών τους.

Η εταιρεία λιανικών πωλήσεων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών απασχολούσε περί τους 450 εργαζομένους.

Δεκάδες εργαζόμενοι βρέθηκαν έξω από το κτήριο του ΕΒΕΑ, ενώ νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών στο Περιστέρι.

Εργαζόμενοι δηλώνουν ότι δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση για τις προθέσεις της διοίκησης της Ηλεκτρονικής και αναφέρουν ότι πληροφορήθηκαν τη δραματική εξέλιξη από τα ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης:

Λουκέτο στην Ηλεκτρονική Αθηνών, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016, 21:06

Πόσα χρωστά η Ηλεκτρονική Αθηνών μετά το λουκέτο;, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016, 11:17  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης