Ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων ενόψει Πάσχα για άπορες Τρικαλινές οικογένειες, φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων του Α.Ο. Τρίκαλα, της ΑΕΚ, της Λάρισας και της Ελασσόνας, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος αφού τέλεσε επιμνυμόσυνη δέηση στην μνήμη του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σιδηρόπουλου, απένειμε και τιμητική πλακέτα στην σύζυγο του εκλιπόντα και έδωσε το… σύνθημα «κανένας νηστικός στα Τρίκαλα το Πάσχα», ενώ ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στο ίδιο μήκος κύματος, αναφέρθηκε στην συνεχή και αδιάκοπη στήριξη άπορων Τρικαλινών οικογενειών μέσω της Περιφέρειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι προσήλθαν σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για να παρακολουθήσουν δωρεάν το τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων, στην μνήμη του Γιώργου Σιδηρόπουλου, έφεραν, τρόφιμα ρούχα και φάρμακα, ανταποκρινόμενοι στο σχετικό κάλεσμα των διοργανωτών για υλική βοήθεια προς Τρικαλινές άπορες οικογένειες ενόψει Πάσχα.

Στο τουρνουά υπήρξε και βράβευση των αποστολών των ομάδων που συμμετείχαν θρυλικές δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση, παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης