Ο Ζινεντίν Ζιντάν εξέφρασε την άποψη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να παίξει με υπομονή στον αυριανό αγώνα ρεβάνς με τη Βόλφσμπουργκ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», προκειμένου να ανατρέψει το 2-0 της ήττας της στη Γερμανία, στην πρώτη αναμέτρηση για τους προημιτελικούς του Champions League.

Με δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας»… προετοιμάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει της αναμέτρησης, με τον Ντάνι Καρβαχάλ να τονίζει ότι το παιχνίδι θα είναι σαν ένας πόλεμος, ωστόσο ο «Ζιζού» προειδοποιεί τους παίκτες του να παραμείνουν ψύχραιμοι στη διάρκεια του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχουν πολλά μηνύματα για να εξάψουμε τους εαυτούς μας, αλλά χρειαζόμαστε το αντίθετο. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι κι εμείς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Δεν πρόκειται να κερδίσουμε το παιχνίδι σε 10 ή 15 λεπτά κι αυτοί θα μπορούσαν πραγματικά να περιπλέξουν τα πράγματα, εάν πετύχουν ένα γκολ. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Πάνω απ’ όλα, πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτοί (σ.σ. η Βόλφσμπουργκ) θα ξεκινήσουν με ένταση κι εμείς χρειαζόμαστε την ίδια ένταση και πρόκειται να κριθεί με την μπάλα, πόσο πολύ παλεύουμε και τρέχουμε. Όλοι θα το κάνουμε αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Ο Ζιντάν επιβεβαίωσε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά είναι έτοιμος να ξεκινήσει στο αυριανό παιχνίδι, μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τελευταία ομάδα της Ρεάλ που ανέτρεψε ήττα του πρώτου αγώνα σε «νοκ άουτ» γύρο του Champions League. Τη σεζόν 2001-02 οι «μερένγκες» είχαν ηττηθεί 2-1 από την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο των «8», ωστόσο επικράτησαν 2-0 στη ρεβάνς και πήραν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, κατακτώντας τελικά και το τρόπαιο, με τον «Ζιζού» να είναι μέλος εκείνης της ομάδας. «Θυμάμαι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι, αυτός ο σύλλογος έκανε πάντα εξαιρετικά “comeback” και το αυριανό παιχνίδι είναι μια ευκαιρία γι’ ακόμη ένα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος και συμπλήρωσε: «Δεν χρειάζεται να πω πάρα πολλά στους παίκτες, επειδή ξέρουν ακριβώς τι διακυβεύεται. Έχω δει τα πρόσωπα των παικτών, είναι πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ερωτηθείς εάν η δυσκολία του να νικήσει η Ρεάλ τη Βόλφσμπουργκ με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά θα έκανε πιο εύκολο το να αποδεχθεί τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση, ο Ζιντάν απάντησε: «Αυτή η ομάδα δεν είναι ποτέ προετοιμασμένη να μην περάσει στον επόμενο γύρο, είμαστε πάντα έτοιμοι να συνεχίσουμε και πάντα θέλουμε να κατακτούμε περισσότερους τίτλους. Είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα ευρωπαϊκά κύπελλα για κάποιο λόγο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης