Προημιτελικά Champions League μέρος δεύτερο και όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Παρίσι, όπου η εντυπωσιακή Παρί Σεν Ζερμέν, που απέκλεισε με δύο νίκες (2-1) την Τσέλσι, περιμένει τη Μάντσεστερ Σίτι (21.45, ΕΡΤ1, OTE SPORT 2 ), προκειμένου να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης.

Παστόρε και Βεράτι δεν βρίσκονται στη διάθεση του Λοράν Μπλαν, ενώ από τη μεριά του ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν υπολογίζει στους Στέρλινγκ και Κομπανί. Αμφίβολος είναι ο Χαρτ, με τον Καμπαγέρο έτοιμο να πάρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιθανές συνθέσεις

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
: Τραπ, Μαρκίνιος, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξγουελ, Ματουιντί, Ραμπιό, Τιάγκο Μότα, Ντι Μαρία, Ιμπραΐμοβιτς, Καβάνι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
: Χαρτ ή Καμπαγιέρο, Σανιά, Μανγκαλά, Οταμέντι, Κλισί, Φερναντίνιο, Τουρέ, Φερνάντο, Ντε Μπρούιν, Σίλβα, Αγκουέρο.

Στο άλλο ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ισχυρό φαβορί για να περάσει στα ημιτελικά, καθώς θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τη Βόλφσμπουργκ (21.45, OTE SPORT 1 ). Οι Γερμανοί εμφανίζονται αποφασισμένοι για την έκπληξη, αν και βαδίζουν σε… άγνωστα εδάφη, αφού αυτή είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες. Βέβαια, η παράδοση δεν είναι υπέρ τους, καθώς έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα τέσσερα προηγούμενα ματς τους κόντρα σε αντιπάλους από την Ισπανία.

Πιθανές Συνθέσεις

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ:
Μπενάλιο, Τρες, Ντάντε, Κνόχε, Ροντρίγκεζ, Γκιλαβογκί, Λουίζ Γκουστάβο, Σούρλε, Άρνολντ ή Βιεϊρίνια, Ντράξλερ, Κρούζε.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
: Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

21.45: Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Σίτι
21.45: Βόλφσμπουργκ-Ρεάλ Μαδρίτης

Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 6 και 12 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης