Με την Μπαρτσελόνα εναντίον στην Ατλέτικο Μαδρίτης την ώρα που ο Κώστας Μήτρογλου και ο Ανδρέας Σάμαρης της Μπενφίκα θα δίνουν τη μάχη κόντρα στην Μπάγερν, συνεχίζεται απόψε (21.45, OTE SPORT 2, OTE SPORT 1) το Champions League που έχει μπει πια στην τελική ευθεία του.

Οι πρώτες μάχες θα δοθούν σε Βαρκελώνη και Μόναχο, με τον ισπανικό «εμφύλιο» Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης να «κλέβει» την παράσταση, αφού εκτός των άλλων πρόκειται για τους δύο πρωτοπόρους της Primera Division.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα παίξει για να αποδείξει ότι η εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, το περασμένο Σάββατο, ήταν απλώς ένα ατυχές γεγονός. Η Μπαρτσελόνα θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στη φονική τριπλέτα των Σουάρες, Νεϊμάρ και Μέσι στην κορυφή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, ο Τερ Στέγκεν θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια με τους Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο και Άλμπα στην άμυνα και μπροστά τους τη γνωστή τριάδα των Μπουσκέτς, Ράκιτιτς και Ινιέστα.

Από την άλλη, ο Σιμεόνε αναμένεται να παρατάξει την Ατλέτικο με τους Ομπλάκ, Χουανφράν, Λούκας, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ, Αουγούστο, Κόκε, Γκριεζμάν και Τόρες.

Στη Βαυαρία η Μπάγερν είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στην Μπενφίκα, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη απέναντι στην ομάδα του Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο εκθείασε χθες ο Νόιερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει στη διάθεσή του τους Μπόατεγκ και Μπαντστούμπερ, ενώ από τους «αετούς της Λισσαβόνας» θα απουσιάσουν οι Ζούλιο Σέζαρ, Λουιζάο, Λόπεζ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης