Τον τίτλο του MVP της ένατης αγωνιστικής της Α1 κατέκτησε ο Σάκης Καρύδας, για την σπουδαία εμφάνισή του στην εκτός έδρας νίκη (70-68) του Ηλυσιακού επί της Καβάλας.

Ο 30χρονος πλέι μέικερ συγκέντρωσε 103 ψήφους, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Χρήστο Ταπούτο που έλαβε 75.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δηλώσεις του στο site του esake.gr ο Σάκης Καρύδας, μιλώντας για τη μεγάλη νίκη του Ηλυσιακού είπε: «Το κυριότερο στοιχείο που μας έδωσε τη νίκη στην Καβάλα ήταν η αποφασιστικότητά μας. Πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα είχαμε πει πως πλέον υπάρχει μία σειρά παιχνιδιών, η οποία θα κρίνει εν πολλοίς την προσπάθεια που κάνουμε για να παραμείνουμε στην Α1. Στο πρώτο λοιπόν από αυτά τα ματς, μπήκαμε αποφασισμένοι και νικήσαμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας τα Τρίκαλα, ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε…».

Αναφορικά με την προσωπική του απόδοση υποστήριξε: «Κατάλαβα μέσα στο παιχνίδι ότι πήγαινα καλά. Και αυτό που επεδίωξα είναι αυτό που επιδιώκω πάντα. Να κάνω αυτά που πρέπει ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει».

Για το νικητήριο τρίποντο που σημείωσε, αλλά και αυτό του πρώτου ημιχρόνου πίσω από τo κέντρο τόνισε: «Καταλαβαίνω γιατί τα περισσότερα παιδιά που ήμασταν και πέρυσι στην ομάδα, θυμήθηκαν το τρίποντο στη Δάφνη. Ήταν σχεδόν η ίδια φάση. Και τα δύο τρίποντα ήταν πολύ κρίσιμα, όμως αυτό εδώ στην Καβάλα, λόγω Α1 προκάλεσε μεγαλύτερο… ντόρο. Όσο για το τρίποντο που πέτυχα στο πρώτο ημίχρονο, πίσω από τη σέντρα… Προσπάθησα να πετάξω τη μπάλα όσο καλύτερα μπορούσα. Και μπήκε! Πολλές φορές στο τέλος της προπόνησης κάνουμε για χαβαλέ κάποια τέτοια σουτ. Αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν… σοβαρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά:

Σάκης Καρύδας (Ηλυσιακός) 103

Χρήστος Ταπούτος (ΠΑΟΚ) 75

Στέφαν Νάτζφεϊ (Μαρούσι) 16

Ζόραν Έρτσεγκ (Πανιώνιος) 5

Κώστας Χαραλαμπίδης (Μαρούσι) 5

Κίκι Κλαρκ (Άρης) 5

Δημήτρης Μαυροειδής (Μαρούσι) 5

Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς (ΠΑΟΚ) 4

Νίκος Χατζής (Ηλυσιακός) 2

Κένι Γκρέγκορι (ΠΑΟΚ) 2

Τζος Ντέιβις (Πανελλήνιος) 1

Νίκολα Πέκοβιτς (Παναθηναϊκός) 1

Τζος Τσίλντρες (Ολυμπιακός) 1

Γιάννης Γεωργαλής (Πανελλήνιος) 1

Μιχάλης Πελεκάνος (Μαρούσι) 1

Ντέβιν Σμιθ (Πανελλήνιος) 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης