Δεν έχουν σβηστεί από τη μνήμη του Ομάρ Ελαμπντελαουί τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Syklingensverden.com», ο Νορβηγός άσος αναφέρθηκε στην «τρομακτική» αυτή εμπειρία που βίωσε στην Τούμπα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πίστεψαν ότι θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι που δεν ήταν. Ήταν τρομακτικά. Άρχισαν να πετούν πέτρες, μπουκάλια από γυαλί και φωτοβολίδες. Χούλιγκανς εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο που θύμιζε πολεμική ζώνη. Έχω αρκετές τέτοιες εμπειρίες από την Ελλάδα, όμως αυτή ήταν η χειρότερη. Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα συμβεί. Ο πρωθυπουργός της χώρας είπε ότι δεν πάει άλλο» τόνισε, ενώ σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος υπογράμμισε πως «είναι ξεχωριστό ότι καθαρίσαμε από νωρίς τον τίτλο. Έχουμε μόνο μία ήττα, μία ισοπαλία και από εκεί και πέρα μόνο νίκες. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην Ελλάδα να εξασφαλίσει κάποιος τόσο νωρίς τον τίτλο μαθηματικά».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης