Την έντονη επιθυμία του να στεφθεί πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε -για ακόμη μία φορά- στο περιθώριο της παραλαβής του βραβείου για το καλύτερο γκολ της 15ης αγωνιστικής (το δεύτερο με τον ΠΑΣ Γιάννινα) ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος στράικερ του «τριφυλλιού», ο οποίος βραβεύτηκε από τον Βασίλη Κωνσταντίνου στην Παιανία μίλησε και για το επερχόμενο ματς της ομάδας του με τον Εργοτέλη, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο 2010.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Αυτό μ’ ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα», τόνισε αρχικά ο Γάλλος στράικερ, απαντώντας σε ερώτηση για το αν το προτιμάει μια θέση στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ.

Εν συνεχεία ο Σισέ προσέθεσε: «Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και τα γκολ βοηθάνε προς αυτήν την κατεύθυνση, είτε τα πετυχαίνω εγώ, είτε κάποιος άλλος».

Καταλήγοντας ο 28χρονος επιθετικός, μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, υποστήριξε: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα το 2010. Στόχος μας είναι να βρεθούμε, μετά τις διακοπές, στην ίδια κατάσταση που ήμασταν και πριν. Υπάρχει χρόνος να συμβεί αυτό μέχρι την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλουμε την νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σ’ αυτόν τον αγώνα. Υπόσχομαι το καλύτερο σε όλα τα ματς. Εύχομαι υγεία, ειρήνη σε όλον τον κόσμο και πάνω απ’ όλα να διασκεδάζει γιατί πρέπει οι άνθρωποι να είναι χαρούμενοι».

Ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο ο Σισέ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο Τζιμπρίλ Σισέ, εξαιτίας των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον αριστερό δικέφαλο στη διάρκεια της προπόνησης.

Η κατάσταση του Γάλλου στράικερ πάντως δεν εμπνέει ανησυχία και ως εκ τούτου δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής του στον αγώνα της 16ης ημέρας με τον Εργοτέλη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Από εκεί και πέρα σε εντατικούς ρυθμούς γυμνάζεται, πλέον ο Γιόσου Σαριέγκι.

Ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός μετά την θεραπεία και το ατομικό πρόγραμμα που έκανε το πρωί, το απόγευμα μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση στο σημείο του τραυματισμού του.

Θεραπεία συνέχισαν οι Σεϊταρίδης και Μαρίνος, με τον δεύτερο να ακολουθεί και ατομικό.

Διαβάστε επίσης:

Αντωνίου: Βλέπουμε Ταυλαρίδη

Ζιλμπέρτο: Δικαιώθηκα με τη μετεγγραφή μου στον ΠΑΟ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης