Η ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Valentino Rossi με τη Yamaha φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον Jorge Lorenzo, με τους δύο αναβάτες να είναι σαν ξένοι μέσα στην ίδια ομάδα.

Ο VR46 θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη Movistar Yamaha για άλλα δύο χρόνια, τη στιγμή που ο Lorenzo σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει, παρότι έχει στα χέρια του μια δελεαστική πρόταση. Ο λόγος είναι φυσικά η παραμονή του «Doctor», ο οποίος σχολιάζοντας τα περί μετακίνησης του team-mate του στην Ducati μίλησε με σκληρή γλώσσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είτε μείνει είτε φύγει για μένα είναι το ίδιο. Για να πας στην Ducati και να αλλάξεις μοτοσικλέτα πρέπει να είσαι γενναίος, να έχεις μεγάλα αρχ@&. Οπότε θεωρώ ότι θα μείνει στη Yamaha» ανέφερε ο Rossi.

Η απάντηση του Lorenzo ήταν άμεση, με τον Ισπανό να παραδέχεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει: «Βρίσκομαι σε καλύτερη θέση από τον Valentino και έχω εναλλακτικές. Είμαι ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ένας από τους ταχύτερους αναβάτες. Η πρόταση που μου έκανε η Yamaha ήταν αυτή που ήθελα, αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης