«Στο Μαξίμου μπορεί να είναι ευχαριστημένοι γιατί έχουν μείνει στα τριαντάφυλλα και δεν βλέπουν τα αγκάθια» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τη θετική αποτίμηση από την πλευρά της κυβέρνησης του ταξιδιού του πρωθυπουργού την περασμένη Τρίτη στη Σμύρνη για το Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας.

Σημειώνεται ότι εκείνη τη μέρα, ο κ. Τσίπρας και ο Τούρκος ομόλογός του Αχμέτ Νταβούτογλου είχαν μοιράσει τριαντάφυλλα σε γυναίκες εκπροσώπους του Τύπου, λόγω της ημέρας της γυναίκας
Ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι είναι ακατανόητη η επιλογή του πρωθυπουργού στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία να υπογράφουν συμφωνίες σε ζητήματα ενημέρωσης όταν η κυβέρνηση Ερντογάν επικρίνεται ως κυβέρνηση λογοκρισίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το σύνολο του δυτικού κόσμου αντιδρά και ο κ. Τσιπρας συμμετέχει σε μια σαφή απόπειρα εξωραϊσμού της εικόνας της Τουρκίας. Θεωρώ ότι διαπράχθηκε ατόπημα. Καλά τα τριαντάφυλλα, αλλά ο κ. Τσιπρας οφείλει να προσέχει και τα αγκάθια», πρόσθεσε.

Σχετικά με τις αναφορές Νταβούτογλου στο θέμα των παραβιάσεων στο Αιγαίο ο κ. Κουμουτσάκος είπε πως η τουρκική πρακτική σε αυτά τα ζητήματα είναι σταθερή και μη αποδεκτή από την Ελλάδα και ότι πρέπει να υπάρχει σταθερή αντίδραση από την πλευρά μας, και επιχειρησιακά και λεκτικά.
«Με αυτή τη λογική να κινείται ο πρώτος πολίτης της χώρας» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης