Έτοιμος για την πρώτη του νίκη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα (2 στο πρωτάθλημα και ισάριθμα στο Κύπελλο και μάλιστα, χωρίς γκολ) είναι ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Η προετοιμασία των «πρασίνων» ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα χωρίς κάποιο απρόοπτο, αντίθετα, ο Αντρέα Στραματσόνι θα έχει στη διάθεσή του και τους Εβαντζελίστα, Πράνιτς, Βιγιαφάνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βραζιλιάνος μέσος μετά από ένα μήνα απουσίας διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Αργεντινός επιστρέφει στην αποστολή μετά τον αποκλεισμό του από το προηγούμενο ματς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Απόντες θα είναι, ο τιμωρημένος Ζέκα, οι τραυματίες Σάντσεθ, Μπουμάλ, Γιαννακόπουλος και ο Πέτριτς που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από ίωση.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Βιγιαφάνιες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης