Ευχάριστα ήταν τα νέα που προέκυψαν για τον Αντρέα Στραματσιόνι από την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς τόσο ο Σάντσεθ όσο και ο Εβαντζελίστα προπονήθηκαν κανονικά αφήνοντας πίσω τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν.

Μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο στις αρχές του 2016 ο Ισπανός αμυντικός μπήκε σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς βγάζοντας το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό σημαίνει ότι η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Σάντσεθ στη δράση ξεκίνησε και είναι θέμα χρόνου να συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον Ιταλό τεχνικό (είναι απίθανο να βρίσκεται σε αυτή του αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ).

Ικανοποίηση επικρατεί και για την επάνοδο του Λούκας Εβαντζελίστα στις προπονήσεις. Ο Βραζιλιάνος μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του μεγάλου αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Θεραπεία έκαναν και σήμερα οι Πέτριτς και Πράνιτς κι ως εκ τούτου είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους στο ματς με το «δικέφαλο του Βορρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης