Δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Ο πλανητάρχης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Εllen DeGeneres Show» όπου αποφάσισε να κάνει μια μικρή έκπληξη στη σύζυγό του Μισέλ ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς δεν θα βρίσκεται κοντά της εκείνη την ημέρα.

Κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης της εκπομπής, διάβασε ένα ερωτικό ποίημα, το οποίο όπως είπε, αρχικά είχε σκοπό να το δώσει αυτοπροσώπως στην Πρώτη Κυρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάποιος να καλέσει το Λευκό Οίκο γιατί τα πράγματα σε λίγο θα γίνουν πολύ καυτά» είπε ο Ομπάμα και συνέχισε: «Μισέλ, σε αυτόν τον Άγιο Βαλεντίνο θα σου φερθώ σωστά. Θα σου κάνω κέικ κολοκυθιού. Και μετά θα απλώσω μερικά λαχανικά σε ένα πιάτο, ακριβώς όπως σου αρέσει. Μετά θα σου κάνω μασάζ ενώ θα βλέπεις την εκπομπή “Ellen’s Design Challenge” στο HGTV. Γιατί σε αγαπώ τόσο πολύ. Νοιάζομαι για σένα όσο δεν φαντάζεσαι». Στη συνέχεια, παίρνοντας ένα πιο σοβαρό ύφος, είπε: «Μισέλ, πήρα πολλές μεγάλες αποφάσεις σαν Πρόεδρος. Η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ ήταν που σε διάλεξα. Σε ευχαριστώ που με ανέχεσαι. Σε αγαπώ».

Νωρίτερα στην εκπομπή, η Μισέλ Ομπάμα είχε κάνει έκπληξη στον πλανητάρχη, απαγγέλλοντάς του ένα ερωτικό ποίημα: «Τα ρόδα είναι κόκκινα, οι βιολέτες είναι λιλά, εσύ είσαι ο Πρόεδρος κι εγώ αυτή που σ’ αγαπά».

Αυτή είναι τελευταία ημέρα Αγίου Βαλεντίνου που θα γιορτάσουν οι δυο τους, σαν Πρόεδρος των ΗΠΑ και Πρώτη Κυρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης