Τα χρώματα είχαν την τιμητική τους στην επίδειξη μόδας που έγινε στο Παρίσι. Οι σχεδιαστές προτείνουν χρωματιστά σχέδια για να φτιάξει η διάθεσή μας, όπως τονίζουν.

Ο Christian Lacroix, μάλιστα, προτείνει να τολμήσουμε να συνδυάσουμε τα πουά με τα ριγέ υφάσματα, όλα σε έντονους χρωματισμούς. Παραβίασε, όπως λένε οι ειδικοί, κάθε κανόνα της μόδας. Συνδύασε διαφορετικού τύπου υφάσματα, λαμέ με οργάντζα και μετάξι, όλα μαζί σε ένα σύνολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lacroix, που είχε σπουδάσει ιστορία τέχνης, πριν γίνει σχεδιαστής μόδας, παραμένει φανερά επηρεασμένος από τα χρώματα της Προβηγκίας, απ’ όπου κατάγεται.  Τα αξεσουάρ, ταιριάζουν απόλυτα με τα τολμηρά σχέδια των υφασμάτων.

Τροπικά χρώματα και σχέδια προτείνει ο Emanuel Ungaro, μέσω του Κολομβιανού σχεδιαστή του, Cortazar. Τα φορέματα σε πράσινα, τιρκουάζ και φούξια χρώματα κυριάρχησαν στην πασαρέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η  πασαρέλα ήταν γεμάτη από τριαντάφυλλα, όπως άρμοζε στη γιορτή της Sonia Rykiel, για τα σαράντα χρόνια παρουσίας της στο χώρο της μόδας. Ενθουσιασμένο το κοινό παρακολούθησε τις νέες της ανάλαφρες δημιουργίες, εξ ολοκλήρου φτιαγμένες με εμπριμέ πολύχρωμα υφάσματα.  

Λευκές μπλούζες και κορδέλες προτείνει ο οίκος Givenchy, για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2009. «Σι-θρου» υφάσματα, δαντέλες και τζιν με δερμάτινα μπαλώματα κυριάρχησαν στην επίδειξη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης