Ρεπορτάζ: Άντζελα Πεΐτση

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης ανέφερε στο zougla.gr για τις σημερινές κινητοποιήσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ως κλάδος αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα. Ασφαλιστικό και φορολογικό μάς έχουν “ξεζουμίσει”. Πρέπει να φύγουμε, να σηκωθούμε και να φύγουμε από τη χώρα. Εκεί μας οδηγούν. Η συμμετοχή των επαγγελματιών αγγίζει το 99%».

Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε:

«Σήμερα είναι ημέρα αγώνα για όλους μας. Βιοτέχνες, επαγγελματίες μικρομεσαίοι, επιστημονικοί φορείς, φαρμακοποιοί και μηχανικοί. Όλοι είμαστε εδώ για να δηλώσουμε ότι δεν πάει πλέον άλλο. Δεν μπορούμε να επιβιώσουμε και το καινούργιο νομοσχέδιο θα είναι “ταφόπλακα” για όλους μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του Ιστορικού Κέντρου Χρήστος Νικολόπουλος δήλωσε:

«Συμμετέχουμε και εμείς στις σημερινές κινητοποιήσεις. Οι επαγγελματίες της αγοράς του ιστορικού κέντρου μετέχουν καθολικά στη σημερινή απεργία σε ποσοστό 100%. Καταθέτουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας για τον αφανισμό ουσιαστικά των ελεύθερων επαγγελματιών».

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης τόνισε:

«Η κυβέρνηση με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της έχει καταφέρει να στρέψει εναντίον της όλους τους κλάδους, όλα τα επαγγέλματα, ακόμα και τους επιστήμονες και τους αγρότες. Βέβαια, οι εργαζόμενοι είναι τα μόνιμα “θύματα” αυτών των πολιτικών που εφαρμόστηκαν».

Διαβάστε επίσης:
Απεργιακός κλοιός στη Θεσσαλονίκη: Χειρόφρενο σε λεωφορεία, ταξί – Κλειστά καταστήματα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης