Με τρακτέρ και αγροτικά χιλιάδες παραγωγοί από την ανατολική Κρήτη έχουν εισέλθει στην πόλη του Ηρακλείου, την ίδια στιγμή που η πομπή των αγροτών από τη Μεσαρά φθάνει σε μήκος το ένα χιλιόμετρο. Μεγάλο είναι και το αγροτικό κομβόι από την περιοχή των Αρχανών, της Βιάννου και του Αρκαλοχωρίου, με τη ροή των τρακτέρ να είναι αυξημένη στις εισόδους της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κινητοποίηση ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης, με τους αγρότες να ζητούν τη ματαίωση των προωθούμενων αλλαγών στην κοινωνική ασφάλιση και τη φορολογία στον πρωτογενή τομέα, οι οποίες -όπως υποστηρίζουν- οδηγούν σε αφανισμό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αγροτικές πορείες από την Ιεράπετρα και το Οροπέδιο Λασιθίου αναμένεται να φθάσουν στο Ηράκλειο περίπου στις 12.00 το μεσημέρι, προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στην Πλατεία Ελευθερίας όπου θα συναντηθούν με τις πορείες του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ, με την πομπή να καταλήγει στον κόμβο Γιοφύρου στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, όπου και θα στηθεί το μπλόκο.

Πηγή: e-kriti.gr

Το zougla.gr μεταδίδει με έκτακτη εκπομπή από τις 10.30 το πρωί τις κινητοποιήσεις με απευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ από όλη την Ελλάδα και δηλώσεις εκπροσώπων συνδικάτων…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης