Με γκολ από τους Μπερτόλιο (61’) και Μάσα (82’) ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού, σε παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Super League. Για τους Βοιωτούς στο 87’ ο Μαχαίρας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν επιθετικά, ωστόσο δεν είχαν μεγάλη διάρκεια στην κινητικότητα τους και έτσι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Στο 5’ ο Στανισάβλεβιτς ανάγκασε τον τον Τσιτώντα να διώξει σε κόρνερ και στη συνέχεια της φάσης ο Ζησόπουλος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ έχασε στο 11’ ο Μπεν, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι του Μπαντή, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ζησόπουλος έστειλε τη μπάλα άουτ για λογαριασμό του Αστέρα. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους καταγράφηκε στο 16’ με τον Μπερτόλιο να μην βρίσκει στόχο.

Στο 57’ ο Γιάννου με το κεφάλι δεν βρήκε στόχο, ενώ στη συνέχεια οι ευκαιρίες χάθηκαν από την πλευρά του Λεβαδειακού. Ο Μπεν δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Μπαντή, ενώ στη συνέχεια ο Ατζαγκούν επιχείρησε το σουτ από καλή θέση, αλλά δεν βρήκε στόχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1-0 για τον Αστέρα, στο πρώτο παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Στάικου Βεργέτη, ήρθε στο 61’. Ο Παντελιάδης εκτέλεσε πολύ δυνατά το πλάγιο από αριστερά και ο σκόρερ με το κεφάλι νίκησε τον Τσιτώντα. Ο Λεβαδειακός αντέδρασε και προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως ο Ατζαγκούν αστόχησε σε κενή εστία.

Τελικά, στο 82′ ο Αστέρας τελείωσε το ματς όταν ο Μάσα εκτέλεσε το φάουλ και σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 2-0 (Novasports 4)

Γκολ: 61′ Μπερτόλιο, 82′ Μάσα

Κίτρινες κάρτες: Κιτόκο, Στανισάβλιεβιτς – Τσουρίκοφ, Μαχαίρας, Τριποτσέρης, Μερεμπασβίλι

Κόκκινες κάρτες: 87′ Μαχαίρας

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Τερεζόπουλος):
Μπαντής, Κιτοκό, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κουρμπέλης (83′ Μούκαμ), Χαμντανί, Στανισάβλιεβιτς (64′ Δημούτσος), Μάσα, Μπερτόλιο (74′ Ντουντού), Γιάννου.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος):
Τσιντώτας, Γιακουμάκης (62′ Μερεμπασβίλι), Ουόν, Στάθης, Τριποτσέρης, Τσουρίκοφ, Μαχαμάτ, Μαχαίρας, Ατζαγκούν, Μπεν, Μάντζιος (79′ Μίνγκας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης