Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο… κλέβει την παράσταση στους πρώτους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, (17:15,OTE Sport 3).

Οι «πράσινοι», για πρώτη φορά μετά το επεισοδιακό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα έχουν την στήριξη των οπαδών τους και θέλουν απέναντι στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να κάνουν το πρώτο… βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπεργκ δεν υπολογίζεται, όπως κι οι Μαμούτε-Σάντσεθ που έκαναν θεραπεία.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Εβαντζελίστα, Στάικος, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Κλωναρίδης, Μπουμάλ, Καλτσάς, Πέτριτς.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει στα σχέδιά του τον Πίτου Γκαρσία, αλλά από την άλλη υπολογίζει στον Λε Ταλέκ και θα ξεκινήσοει το ματς με τους: Μπάρκα, Κούρο, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Μπιτόλο στην άμυνα. Κεϊτά, Ούμπιδες και Μπρίτο θα είναι στην τριάδα των χαφ, ο Ναπολεόνι στην κορυφή της επίθεσης κι οι Μπάλλας-Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα (19.30, OTE Sport 3, ) τον Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, με ξεκάθαρο στόχο να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης και να μη φορτώσει το πρόγραμμά του με έναν δύσκολο και καθοριστικό επαναληπτικό στην έδρα του αντίπαλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει αφήσει εκτός τους Τσόρι, Κασάμι, Σαλίνο και Σεμπά, πέραν των τραυματιών Ντα Κόστα, Καμπιάσο και Ερνάνι. Αλλά και τους Αυλωνίτη, Μπουχαλάκη.

Αναμένεται να κρατήσει στην εστία τον Στέφανο Καπίνο που είναι ο γκολκίπερ για το Κύπελλο, αλλά και να επιβραβεύσει με θέση στην ενδεκάδα τον Σάσα Ζντιέλαρ για τη διαρκή πρόοδό του.

Μια πιθανή ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Μποτία, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνης, Πάρντο, Ντουρμάζ, Ιντέγε. Οι Ρομπέρτο, Μανιάτης, Κολοβός, Φουστέρ, Πουλίδο και οι νεαροί Τσιμίκας και Ρέτσος θα είναι στον πάγκο.

Ο Πουλίδο έχει πιθανότητες να παίξει βασικός, με τον Μεξικανό να είναι στα πλάνα του Ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας του για να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη (15:00 OTE Sport 1), κατεβαίνει με απουσίες βασικών παικτών όπως ο Κίτσιου, ο Βίτορ αλλά και ο Χαρίσης.

Ο ΠΑΟΚ που δεν έχει σημειώσει νίκη εκτός έδρας από την έλευση του νέου έτους θέλει να κάνει με αντίπαλο τον Πανιώνιο το πρώτο καθοριστικό βήμα.

Ο Βελλίδης θα καθίσει κάτω απο τα δοκάρια. Στην άμυνα το δεξί άκρο θα καλύψει ο Μυστακίδης και το αριστερό ο Κοροβέσης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται απο τους Κόστα και Τζαβέλα, Στα χάφ επικρατέστεροι είναι οι Τζιόλης και Τσίμιροτ με τον Πέλκα να παίζει λίγο πιο προωθημένος από τους δύο συμπαίκτες του.

Στην επίθεση, στα δύο άκρα θα είναι οι Μακ και Ροντρίγκες και στην κορυφή προορίζεται ο Αθανασιάδης. 

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης