Υλικά

Για τη μαρινάδα 1/4 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κουτ. ξύδι μηλίτη 1 κουτ. σούπας μουστάρδα 1 κουτ. σούπας μέλι 1 κουτ. γλυκού αλάτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το dressing 1/4 φλιτζ. θρυμματισμένο blue cheese 2 κουτ. σούπας sour cream 2 κουτ. σούπας μαγιονέζα 1 κουτ. σούπας αριάνι ή ξινόγαλο 1/2 κουτ. γλυκού ξύδι μηλίτη

4 μισά στήθη κοτόπουλο 8 φέτες ψωμί με μαγιά 4 κουτ. γλυκού μουστάρδα 1 ώριμο αβοκάντο, κομμένο σε φέτες 1 φλιτζ. ρόκα 1 μέτρια ντομάτα κομμένη σε φέτες Εκτέλεση:

Σε ένα μικρό μπολ αναμίξτε τα συστατικά της μαρινάδας. Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα που κλείνει αεροστεγώς και προσθέστε τη μαρινάδα. Αφαιρέστε τον αέρα από αυτή και σφραγίστε τη. Ανακινήστε τη σακούλα για να διανείμετε το άλειμμα στο κοτόπουλο και βάλτε τη στο ψυγείο για 1 έως 2 ώρες. Προετοιμάστε τη σχάρα για άμεσο μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά (175 έως 230 °C).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης