Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο». Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε πως ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός του είχε πει πως θα πρέπει να μπει λουκέτο στην Θύρα 13 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς «έχει καταστρέψει την ομάδα».

«Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα. Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντονής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το «τριφύλλι» απάντησαν: «Ο κ. Κοντονής φαίνεται ότι τελεί σε σύγχυση. Μπερδεύει συνομιλητές και τηλεφωνικές γραμμές. Προφανώς τα περί τιμωρίας του Παναθηναϊκού τα είχε ζητήσει ο κ. Μαρινάκης. Άλλωστε ο υφυπουργός τον αποκαλεί φίλο του, πρόεδρο του Ολυμπιακού και συνομιλεί τακτικά μαζί του. Ουδείς ξεχνά άλλωστε ότι ο κ. Κοντονής είχε επιτεθεί με ανακοίνωση του κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όταν αυτή εξέδωσε απόφαση επιβολής προστίμου στον κ. Μαρινάκη για παραβίαση των περιοριστικών όρων λόγω του κατηγορητηρίου για την εγκληματική οργάνωση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης