Οι περισσότεροι δεν μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι, με τα μάτια τους να είναι μισόκλειστα μέχρι να πιουν την πρώτη γουλιά καφέ.

Υπάρχει μια αληθοφανής εξάντληση, η οποία κάνει πολλούς να αναζητούν τρόπο να ξεκινούν με κέφι και ζωντάνια από το πρώτο λεπτό, που ξυπνούν, και όχι μετά από μία-δύο ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν το πρωί θυμίζετε περισσότερο ζόμπι, τότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε, αν δοκιμάσετε τρόπους, για να ξεκινάτε τη μέρα σας γεμάτη ενέργεια.

Ασκηθείτε

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ διαπίστωσαν πως οι άνθρωποι, που ασκούνταν, είχαν περισσότερη ενέργεια και είχαν μια πιο θετική στάση. Η κίνηση του σώματος για πάνω από 10 λεπτά, απελευθερώνει έναν νευροδιαβιβαστή, που κάνει το μυαλό να σας «αισθανθεί» πιο μαλακό και να κρατά τον έλεγχο των παρορμήσεων. Η άσκηση, λοιπόν, μπορεί να διατηρήσει τον αυτοέλεγχο σας, ο όποιος, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, σχετίζεται με την ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιείτε νερό με λεμόνι

Μόλις ξυπνήσετε, πηγαίνετε στην κουζίνα και στύψτε ένα λεμόνι. Αυτό σας προσφέρει μια σταθερή, φυσική ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, βελτιώνοντας, παράλληλα, και την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών στο στομάχι σας. Για να εξασφαλίσετε πλήρη απορρόφηση, θα πρέπει να καταναλωθεί με άδειο στομάχι. Επίσης, θα πρέπει να περιμένετε 15′ με 30′ λεπτά, πριν την κατανάλωση φαγητού, ενώ δεν θα πρέπει να το καταναλώνετε χωρίς νερό γιατί φθείρει τα δόντια σας.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης