H τιμωρία της FIFA για απαγόρευση μεταγραφών στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι και τον επόμενο Χειμώνα, θα μπορούσε να επηρεάσει έμμεσα τη Μπαρτσελόνα.

Τουλάχιστον εάν επιβεβαιωθεί το πρώτο θέμα που δημοσιεύθηκε σήμερα από την L’Equipe. Σύμφωνα με τη γαλλική αθλητική εφημερίδα, ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, μετά τις νέες εξελίξεις, έβαλε στην κορυφή της λίστας του τον Νειμάρ για το προσεχές καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αδυναμία να προχωρήσει στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο , μιας και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε μεταγραφή, με συνέπεια να μην είναι δυνατή η προσπάθεια κάλυψης του κενού που θα αφήσει ο Πορτογάλος.

Στις 30 Ιουνίου λήγει το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δεν έχει ανανεωθεί ακόμα, με τις σειρήνες από το MLS να περιπλέκουν περαιτέρω την κατάσταση.

Ο σύλλογος της γαλλικής πρωτεύουσας, θα μπορέσει να απαλλαγεί από τον υψηλό μισθό του, διαμορφώνοντας κατάλληλες συνθήκες οικονομικού Fair Play, για την άφιξη κάποιου άλλου κορυφαίου αστέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνδιασμό με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νειμάρ με το νόμο στην Ισπανία, εξαιτίας της μεταγραφής του από την Σάντος, η Παρί φαίνεται να έχει μπροστά της μία μεγάλη ευκαιρία , που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης