Με το μυαλό στη νίκη που θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κύπρο, όπου αύριο θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ανόρθωση (21:45), για τη 2η αγωνιστική των ομίλων. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν καλά ότι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες από την στιγμή που η αντίπαλός τους έχει ήδη αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Γερμανία.

«Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό στην Κύπρο» δήλωσε ο Γιόσου Σαριέγκι λίγο πριν την αναχώρηση, ενώ ο Μαρσέλο Μάτος έδειξε να ικανοποιείται και με την ισοπαλία: «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο στο παιχνίδι αυτό. Πιστεύω ότι και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με μια σημαντική απουσία, αφού ο Χενκ Τεν Κάτε δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιώργο Καραγκούνη. Ωστόσο ύστερα από δική του επιθυμία ακολούθησε την αποστολή, με σκοπό να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του, στο δύσκολο έργο τους. Στο «νησί της Αφροδίτης» δεν ταξίδεψαν οι Νίλσον, Ρουκάβινα, Λεοντίου, Μάντζιος, Μελίσσης, Παπαδόπουλος και Σιόντης.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ίντερ θα υποδεχθεί στο Μιλάνο τη Βέρντερ Βρέμης και με νίκη θα εδραιωθεί στην πρώτη θέση.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετά σημαντικά παιχνίδια, όπως αυτά της Λίβερπουλ με την Αϊντχόφεν και της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μαρσέιγ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα των αυριανών αναμετρήσεων (ώρα έναρξης: 21:45):

1ος όμιλος

Κλουζ-Τσέλσι

Μπορντό-Ρόμα                
   

2ος όμιλος

Ανόρθωση-Παναθηναϊκός       

Ίντερ-Βέρντερ Βρέμης 

3ος όμιλος

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Βασιλεία

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπαρτσελόνα 

4ος όμιλος

Λίβερπουλ-Αϊντχόφεν 

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μαρσέιγ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης