Με το WTA Tour συνεργάστηκε η Sony Ericsson για την παρουσίαση της νέας κομψής συλλογής γυναικείων ρολογιών MBW-200 Bluetooth. Η νέα σειρά ρολογιών MBW-200 Bluetooth αποτελείται από τρία ρολόγια, το καθένα με δικό του ξεχωριστό στυλ για να ταιριάζουν σε κάθε προσωπικότητα. Τα νέα ρολόγια αποτελούν ιδανικά gadgets για κάθε γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάζει, αφού μπορεί να ελέγχει το τηλέφωνό της μέσω του ρολογιού της.

Δεν προλάβατε ένα σημαντικό τηλεφώνημα ή SMS επειδή δεν ακούγατε ή δεν βρίσκατε το κινητό σας μέσα στην τσάντα σας; Με το MBW-200 αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν. Διαθέτοντας τεχνολογία Bluetooth και αναγνώριση κλήσεως, δονείται καθώς το τηλέφωνό σας δέχεται κλήση ή SMS. Απορρίψτε ή αποσιωπήστε την κλήση με ένα πλήκτρο του ρολογιού, ή χρησιμοποιήστε τα Bluetooth ακουστικά ή το κινητό σας για να απαντήσετε στην κλήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνεργασία με την βιομηχανία ρολογιών Fossil, η Sony Ericsson δημιούργησε τρία ξεχωριστά σχέδια: Sparkling Allure, Contemporary Elegance και Evening Classic. Η συλλογή Bluetooth ρολογιών διαθέτει ανθεκτικό κρύσταλλο με αντιθαμβωτική επικάλυψη για βέλτιστη αναγνωσιμότητα και φωτεινότητα. Η διακριτική μονόχρωμη οθόνη OLED είναι αόρατη όταν δε χρησιμοποιείται και εμφανής κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να βλέπετε με ευκολία, ποίος σας καλεί ή ποίο τραγούδι ακούτε.

Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιο Bluetooth ρολόι σας ταιριάζει, η Sony Ericsson συνεργάστηκε με τρεις διάσημες τενίστριες για να σας παρουσιάσουν πως κάθε ρολόι MBW-200 είναι ξεχωριστό για να ταιριάζει με κάθε προσωπικό στυλ και με κάθε τάση της μόδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση “Sparkling Allure”, παρουσιάστηκε από τη 19χρονη Σλοβάκα Dominika Cibulkova, και δημιουργήθηκε για τον τύπο της funky νεαρής που είναι πιστή ακόλουθος της μόδας. Με το μοντέρνο λευκό, δερμάτινο λουράκι και οθόνη διακοσμημένη με κρύσταλλα, αυτό το κομψό κομμάτι είναι ιδανικό για να δηλώσετε την τάση σας στην μόδα, αλλά ταυτόχρονα παραμένει λειτουργικό και άνετο.

Η έκδοση “Contemporary Elegance”, όπως παρουσιάστηκε από τη 18χρονη Δανή Caroline Wozniacki, είναι ιδανική για νεαρές επαγγελματίες που προσέχουν τη δουλειά τους, αλλά δεν αμελούν και την επικοινωνία τους. Απολαύστε τα οφέλη ενός ρολογιού από ανοξείδωτο ατσάλι, που προσφέρει αποτελεσματική διαχείριση κλήσεων.

Η έκδοση “Evening Classic”, που κοσμεί τη 19χρονη Ουγγαρέζα Agnes Szavay, διαθέτει ένα κλασικό αλλά καθημερινό στυλ. Το κομψό, δερμάτινο λουράκι και η διακριτική μαύρη πρόσοψη μπορούν να φορεθούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον, στο σπίτι, στο γραφείο ή σε μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο. Για όσες βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει, η ειδοποίηση δόνησης ενός SMS ή η ένδειξη εκτός εμβέλειας, σας εξασφαλίζει πως δεν θα χάσετε ποτέ ξανά σημαντικό μήνυμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης