Υλικά:

• 6 σνίτσελ χοιρινά (λεπτά κομμένα)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• 4-5 αυγά
• Λίγο γάλα εβαπορέ ή φρέσκο
• Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• Κάρυ
• Πάπρικα γλυκιά ή πικάντικη
• Ελαιόλαδο
• 2 κουταλιές σούπας Flora Soft με βούτυρο
• Αλεύρι
• Φρυγανιά τριμμένη
Για τη σάλτσα μανιταριών:
• 1 πακέτο μικρά φρέσκα μανιτάρια
• 5-6 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο
• 250 ml κρέμα γάλακτος
• 1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
• Λίγο φρέσκο θυμάρι
• Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• Λίγο κάρυ
• Λίγη πάπρικα γλυκιά ή πικάντικη

Εκτέλεση:

1.Ξεκινάμε τη συνταγή για Σνίτσελ αλα κρεμ βάζοντας το αλεύρι και τη φρυγανιά σε χωριστά βαθιά πιάτα. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ και την πάπρικα. Βουτάμε τα σνίτσελ στο αλεύρι και φροντίζουμε να καλυφθούν καλά από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια, τα βουτάμε στο μίγμα των αυγών. Ρίχνουμε σε βαθύ και μεγάλο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και το Flora Soft με βούτυρο και τα αφήνουμε να ζεσταθούν χωρίς να κάψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης