Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί κατά τόπους παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 15 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 16 σε Κεντρική Ελλάδα – Ήπειρο, από 2 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 7 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με περιορισμένη τοπικά ορατότητα κυρίως το πρωί θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στον Σαρωνικό, σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, και στον Νότιο Ευβοϊκό μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Ηλιοφάνεια με πολύ κρύο νωρίς το πρωί και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης