Καφέ-μπαρ, στο οποίο διενεργούνταν το παράνομο τυχερό παίγνιο «Poker», εντοπίστηκε την Κυριακή στη Ζάκυνθο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας.

Συνελήφθησαν o 55χρονος ιδιοκτήτης καθώς και 15 παίκτες- πελάτες του καταστήματος, ηλικίας από 22 έως 75 ετών, μεταξύ των οποίων και μία 39χρονη. Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στα παίγνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο 55χρονος είχε εγκαταστήσει σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του μαγαζιού τρία τραπέζια, στα οποία οι παίκτες- πελάτες έπαιζαν «Poker».

Αξιοσημείωτα είναι τα ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας που είχε λάβει ο ιδιοκτήτης, προκειμένου να αποφεύγει τους ελέγχους των διωκτικών αρχών.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.345 ευρώ, 2.435 μάρκες, διαφόρων χρωμάτων, μάρκες dealer, ζάρια καθώς και ένα τετράδιο με σημειώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ το ποσό που κατασχέθηκε θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης