Η ΑΕΚ επικράτησε με 5-0 της Λάρισας στο κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας «AEL FC Arena». Ο Ντιέγκο Μπουονανότε πέτυχε δύο γκολ, ενώ οι Τζεμπούρ, Βάργκας και Μάνταλος σκόραραν τα υπόλοιπα τέρματα της Ένωσης. Στην επόμενη φάση εκτός από την ΑΕΚ που μέτρησε τρεις νίκες, περάσαν και οι Θεσσαλοί.

Βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες δεν υπήρχε καθώς και οι δύο είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Στο 17′ άνοιξε το σκορ με το ωραίο πλασέ στην κίνηση του Τζεμπούρ, ενώ στο 35′ μετά από κεφαλιά του Σοϊλέδη η μπάλα τράνταξε το δοκάρι, ενώ στην επιστροφή ο Βάργκας αστόχησε από το μισό μέτρο! Το 2-0 ήρθε στο 40′ με σουτ του Μπουονανότε, ενώ στο 54’ πάλι ο Αργεντινός «άδειασε» δύο αμυντικούς και με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Συο 88’ ο Βάργκας πέτυχε το 4-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Μάνταλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λάρισα (Ράτκο Ντόστανιτς): Πατσογιώργος, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Σουλιώτης, Μανακούσιος, Χάμος, Λαμπρόπουλος (62’ Ναγιάρ), Ροβίθης, Πάτο, Κουτσιανικούλης (62’ Μπόγιοβιτς), Καμπλιώνης (67’ λ.τ. Μασούρας).

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογιέτ):
Ανέστης, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες (58’ Φαγιέ), Βάργκας, Κορδέρο, Μπουονανότε (76’ Μάνταλος), Πλατέλλας (72’ Βασιλαντωνόπουλος), Τζεμπούρ.

Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, που επίσης δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Ξάνθη αποχεραίτησε τον θεσμό με νίκη 5-0 επί του Πανελευσινιακού. Στο 16′ η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχασε πέναλτι με τον Καπετάνο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 43′. Στο 51′ ο Ερέα πέτυχε το 2-0 και στο 79′ ο Αλμέιδα το 3-0. Ο Ερέα και πάλι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88’ ο Αλμέιδα.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο

ΑΕΛ – ΑΕΚ 0-5
Πανελευσινιακός – Skoda Ξάνθη 0-5

Η βαθμολογία

1. ΑΕΚ 9
2. Λάρισα 6
3. Skoda Ξάνθη 3
4. Πανελευσινιακός 0

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης