Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης σκόραρε στις καθυστερήσεις και ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι με την Κέρκυρα, που διεξήχθη στο Νησί των Φαιάκων, σε παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Η Κέρκυρα προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Βλάχο, ενώ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Κλωναρίδη. Ο Καλτσάς έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία όταν στα τελευταία λεπτά είχε δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κέρκυρα: Αραμπατζής, Καραγιαννίδης, Μεντής, Βλάχος (60’ Γκόμες), Μακρίδης, Κρητικός, Ντατίδης, Φάμπιο, Κωτάτης (46’ Ζορμπάς), Γεωργακόπουλος, Καμπάνταης (73’ Ντουαλά).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Αμπέντ (80’ Πράνιτς), Κλωναρίδης, Λαγός, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Λουντ (59’ Καλτσάς), Ταυλαρίδης, Νίνης (73’ Καρέλης).

Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου ο Λεβαδειακός επικράτησε 4-1 της αποδεκατισμένης Παναχαϊκής και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκορ για την ομάδα της Βοιωτίας άνοιξε ο Θέος στο 29′, ενώ ο Μάρκοβιτς στο 32′ έκανε το 2-0. Οι Πατρινοί μείωσαν με τον Σαβατάκο στο 58′, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Καψάσκης, ο οποίος με δύο γκολ στο 87′ και στο 88′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Να σημειωθεί ότι η Παναχαϊκή κατέβηκε με αποστολή μόλις 13 παικτών και μάλιστα ο κίπερ Βορύλλας έπαιξε ως επιθετικός!

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Στρέζος, Βορύλλας, Ασίγκμπα, Γ. Λαμπρόπουλος, Χούσα, Πέδρο, Μουκίδης, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος.

Λεβαδειακός (Α. Μάντζιος): Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Θέος (84′ Χατζηλάμπρος), Μανωλάς, Ντομοβτσίσκι (52′ Παππάς), Στάθης (56′ Γιάχιτς), Μάρκοβιτς, Γιακουμάκης, Μάγκας, Καψάσκης, Μουλόπουλος.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο

Κέρκυρα – Παναθηναϊκός 1-1
Παναχαϊκή – Λεβαδειακός 1-4

Η βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός 7
2. Λεβαδειακός 6
3. Κέρκυρα 2
4. Παναχαϊκή 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης