Σε αντίθεση με την εξαιρετική παρουσία του Ανδρέα Βαζαίου, ο οποίος κατέρριψε σειρά πανελληνίων ρεκόρ, προκρίθηκε σε τρεις τελικούς και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. μικτή ατομική, οι άλλοι δύο Έλληνες κολυμβητές που μετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας, στη Νετάνια του Ισραήλ, δεν κατάφεραν να επιστρέψουν με κάποια διάκριση.

Η Νόρα Δράκου ιδιαίτερα ήταν πολύ απογοητευμένη, καθώς η γαστρεντερίτιδα που την ταλαιπώρησε δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι καλό, έστω κι αν σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. ύπτιο. «Δυστυχώς το συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν το χειρότερο της καριέρας μου», υπογράμμισε η Πατρινή κολυμβήτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η γαστρεντερίτιδα που με ταλαιπώρησε από την πρώτη ημέρα που έφτασα στο Ισραήλ, με εξάντλησε και έτσι δεν μπορούσα να αποδώσω ούτε το ελάχιστο αυτών που ήμουν προετοιμασμένη. Αυτά όμως συμβαίνουν. Πλέον αφήνω πίσω μου την συγκεκριμένη διοργάνωση και κοιτάω μπροστά στην πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά μου», συμπλήρωσε η Δράκου, η οποία δεν παρέλειψε να συγχαρεί δημόσια τον Βαζαίο για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Δημητριάδης είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι δεν έκανε κάποιο ιδιαίτερο φορμάρισμα για τους συγκεκριμένους αγώνες, αφού η προετοιμασία του επικεντρώνεται στις μεγάλες διοργάνωσις της 50άρας πισίνας, το Ευρωπαϊκό του Μαϊου στο Λονδίνου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες τυ Ρίο ντε Τζανέιρο, για τις οποίες έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση.

«Είμαι εν μέρει ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Θα μπορούσα να πάω λίγο καλύτερα στα 200μ. πεταλούδα, όμως δεν ήταν βασικός μου στόχος αυτοί οι αγώνες. Η πορεία της προπόνησης μου είναι αρκετά καλή, όπως φάνηκε και στην Κύπρο (σ.σ. στο μίτινγκ “Τσάνιο” της Λεμεσού). Από εδώ και στο εξής θα ανεβάσω ρυθμούς, για να είμαι έτοιμος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λονδίνου», δήλωσε ο κολυμβητής του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης