Το κοσμηματοπωλείο γνωστού ξενοδοχείου στο Καβούρι χτύπησαν οι ληστές πριν περίπου μία ώρα.

Οι τρεις άγνωστοι φορώντας μάσκες φουλ φέις και μαύρα ρούχα εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο του Divani Palace, κρατώντας όπλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτιμάται πως είναι αλλοδαποί.

Έσπασαν με βαριοπούλες την προθήκη του κοσμηματοπωλείου και αφαίρεσαν κοσμήματα άγνωστης αξίας.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι κλήθηκαν από τη διεύθυνση του κοσμηματοπωλείου, μετέβησαν στο χώρο, και πραγματοποίησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή. Λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο, εντόπισαν εγκαταλελειμμένο το κλεμμένο όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ενώ εκτιμούν πως οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με δίκυκλα που είχαν σταθμευμένα στο σημείο που εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο μάλλον είχε κλαπεί από το Παγκράτι.

Είναι η δεύτερη ληστεία στο ίδιο κατάστημα, αφού και το 2007, στις 11/1, το είχαν κλέψει πάλι.

Τότε χρειάστηκαν λιγότερα από 8λεπτά για την κλοπή.

Με αυτοκόλλητα είχαν καλύψει τα φωτοκύτταρα του συναγερμού, για να μη χτυπήσει και είχαν αδειάσει τις προθήκες του κοσμηματοπωλείου, αφαιρώντας κοσμήματα αξίας περίπου 400.000€.

Οι ληστές όμως τελικά είχαν συλληφθεί. Έπειτα από έρευνες 11μηνών, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δραστών, και στις 19 Δεκεμβρίου συνέλαβαν ως δράστες της ληστείας δύο Έλληνες, ηλικίας 49 και 52 ετών.

Ακούστε τι είπε στη “zougla.gr” ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου ο οποίος άφησε αιχμές για τα μέτρα φύλαξης του ξενοδοχείου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης